Data recovery

Wij recoveren:

Hardeschijven: Sata, IDE, SSD, Extern, Intern
USB Sticks: USB1.1, USB2.0, USB3.0
Geheugen kaarten: CF, SD, MMC, MD, MS, Fotocard

Goed onderhoud en beveiliging van uw data is erg belangrijk. Tegenwoordig zijn we zo toegewezen op digitale gegevens, dat het bijna onmogelijk is om te leven zonder. Helaas zijn digitale gegevens van nature zeer gevoelig voor beschadiging. Bovendien, als gevolg van concurrentie, zijn ook de data-opslag-apparaten niet erg betrouwbaar. Fabrikanten van harde schijven vechten voor lage kosten om zo te winnen van de concurrentie.

De vraag die ons onmiddellijk te binnen schiet, wat kunnen we doen om problemen te voorkomen?

Enkele van de meest voorkomende oorzaken/redenen van het falen van pc’s, laptops, werkstations en zelfs de beste geconfigureerde servers zijn:

fysieke schade aan de harde schijf door schokken, brand- en/of waterschade, plotselinge data corruptie, ontoegankelijke schijf of partities, interne schade, zoals mechanisch hard drive defect, het per ongeluk verwijderen van gegevens of bestanden, zoals het verwijderen van tabellen of systeem voorwerpen, het per ongeluk formatteren en andere bestandssysteem corrupties.

Misschien heeft u het zelf al eens ervaren, maar verlies van data is een van de grootste nachtmerries van iedere gebruiker.

We moeten er altijd zorgen dat we over voldoende backups of terugwinningssystemen beschikken, zodat als er iets onverwachts gebeurt, we altijd data kunnen terughalen. We weten allemaal dat het verliezen van data verschrikkelijk kan zijn, maar als u zichzelf pro-actief opstelt en voorbereid bent, is het geen ramp.

Vaak is het niet mogelijk om zelf de diagnose van het probleem vast te stellen en nog belangrijker, het probleem op te lossen. Viningmedia kan er voor zorgen dat alle terughaalbare data uw data wordt teruggehaald en in het vervolg problemen als deze worden tegen gegaan. U kunt volledig vertrouwen op ons, als u gegevens heeft verloren.