Als u op zoek bent naar een betrouwbare oplossing voor het herstellen van uw digitale gegevens, dan is Viningmedia de juiste keuze. Wij bieden data recovery service voor een breed scala aan opslagapparaten, zoals interne en externe harde schijven, USB-sticks en geheugenkaarten in verschillende formaten.

Onze technici zijn zeer ervaren en gebruiken de meest recente technologieën om ervoor te zorgen dat uw verloren gegevens zo snel mogelijk hersteld worden. Wij begrijpen hoe belangrijk uw data is en daarom bieden wij een snelle, efficiënte en betaalbare service.

Wij recoveren:

Hardeschijven: Sata, IDE, SSD, Extern, Intern
USB Sticks: USB1.1, USB2.0, USB3.0, USB3.1
Geheugen kaarten: CF, SD, MMC, MD, MS, Fotocard

Daarnaast adviseren wij u ook om regelmatig een backup te maken van uw data, en goed onderhoud te houden van uw opslagapparaten om problemen te voorkomen. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons u helpen bij het herstellen van uw verloren data.

De meest voorkomende oorzaken van falende computers, laptops, werkstations en servers zijn vaak gerelateerd aan fysieke schade, zoals schokken, brand- en/of waterschade, plotselinge data corruptie, ontoegankelijke schijf of partities, interne schade, zoals mechanisch harddrive defect, het per ongeluk verwijderen van gegevens of bestanden en het per ongeluk formatteren.

Bij Viningmedia begrijpen wij dat verlies van data een van de grootste nachtmerries is voor elke gebruiker. Daarom adviseren wij altijd om voldoende backups of terugwinningssystemen te hebben, zodat als er iets onverwachts gebeurt, er altijd data teruggehaald kan worden.

Soms is het echter niet mogelijk om zelf de diagnose van het probleem vast te stellen en nog belangrijker, het probleem op te lossen. Bij Viningmedia kunt u er zeker van zijn dat wij er alles aan doen om alle terughaalbare data te herstellen en toekomstige problemen te voorkomen. Onze technici zijn zeer ervaren en gebruiken de meest recente technologieën om ervoor te zorgen dat uw verloren gegevens zo snel mogelijk hersteld worden. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons u helpen bij het herstellen van uw verloren data.