Data recovery:
Data kwijt? Wij halen het voor u terug.

Data recovery

Wij recoveren:

Hardeschijven: Sata, IDE, SSD, Extern, Intern
USB Sticks: USB1.1, USB2.0, USB3.0
Geheugen kaarten: CF, SD, MMC, MD, MS, Fotocard

Goed onderhoud en beveiliging van uw data is erg belangrijk. Tegenwoordig zijn we zo toegewezen op digitale gegevens, dat het bijna onmogelijk is om te leven zonder. Helaas zijn digitale gegevens van nature zeer gevoelig voor beschadiging. Bovendien, als gevolg van concurrentie, zijn ook de data-opslag-apparaten niet erg betrouwbaar. Fabrikanten van harde schijven vechten voor lage kosten om zo te winnen van de concurrentie.

De vraag die ons onmiddellijk te binnen schiet, wat kunnen we doen om problemen te voorkomen?

Enkele van de meest voorkomende oorzaken/redenen van het falen van pc’s, laptops, werkstations en zelfs de beste geconfigureerde servers zijn:

fysieke schade aan de harde schijf door schokken, brand- en/of waterschade, plotselinge data corruptie, ontoegankelijke schijf of partities, interne schade, zoals mechanisch hard drive defect, het per ongeluk verwijderen van gegevens of bestanden, zoals het verwijderen van tabellen of systeem voorwerpen, het per ongeluk formatteren en andere bestandssysteem corrupties.

Misschien heeft u het zelf al eens ervaren, maar verlies van data is een van de grootste nachtmerries van iedere gebruiker.

We moeten er altijd zorgen dat we over voldoende backups of terugwinningssystemen beschikken, zodat als er iets onverwachts gebeurt, we altijd data kunnen terughalen. We weten allemaal dat het verliezen van data verschrikkelijk kan zijn, maar als u zichzelf pro-actief opstelt en voorbereid bent, is het geen ramp.

Vaak is het niet mogelijk om zelf de diagnose van het probleem vast te stellen en nog belangrijker, het probleem op te lossen. Viningmedia kan er voor zorgen dat alle terughaalbare data uw data wordt teruggehaald en in het vervolg problemen als deze worden tegen gegaan. U kunt volledig vertrouwen op ons, als u gegevens heeft verloren.

 

Hulp nodig?

Bel: 0164 – 79 45 45

Klanten Ervaringen

De heren van Viningmedia ICT weten waar ze over praten. Onze e-mail Oplossing is uitermate snel en vakkundig geimplemteerd. De storing op een werkplek is direct remote binnen 1 uur opgelost.

SUPER Service. Kortom, Viningmedia ICT doen wat ze zeggen. Een aanrader dus!

– Roland Streel

Zeer tevreden!

– M.C. Friskes

Zijn snel ter plaatse wanneer ze nodig zijn om problemen met onze pc’s op te lossen. In alle rust wordt alles weer op het goede spoor gezet. Er wordt ook duidelijk aangeven wat er fout zat. Hebben ook vele goede adviezen gegeven.

– J. de Laat

Wij zijn een zeer tevreden klant en vinden de geleverde service perfect.

– Marianne Witte

 

Hulpvaardig, servicegericht en klantvriendelijk.

– Riet Bovee

Locaties

Voor systeembeheer en reparatie’s zijn wij in de volgende gebieden actief:

Bergen op zoom, Halsteren, Lepelstraat, Steenbergen, Roosendaal, Etten-Leur, Hoogerheide, Woensdrecht en Tholen. 

 

Data Herstel

Helaas zijn digitale gegevens van nature zeer gevoelig voor beschadiging. Bovendien, als gevolg van concurrentie, zijn ook de data-opslag-apparaten niet erg betrouwbaar. Fabrikanten van harde schijven vechten voor lage kosten om zo te winnen van de concurrentie.

Systeembeheer

Wij luisteren naar uw wensen en zorgen altijd voor een kosten-effectieve oplossing voor al uw ICT behoeften. Naast onze klantvriendelijke dienstverlening zorgen wij ervoor verdere kosten te drukken, door optimaal gebruik van online support.

ICT zonder zorgen
Geniet van het zaken doen zonder zorgen. Viningmedia
zal voor u klaar staan.

Diensten

  • Systeembeheer
  • Reparatie
  • Data Herstel
  • Hosting
  • Webdiensten
  • Online Backup

Algemene Voorwaarden

  • Algemene Voorwaarden

Contact

  • Viningmedia
  • info@viningmedia.nl
  • 0164-794545

Systeembeheer, Webdesign, Computer reparatie, Hosting, Zoekmachine optimalisatie, West-Brabant, particulier, mkb, Data herstel, Tholen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Halsteren.

© Copyright Viningmedia, 2018