Systeembeheer:
Viningmedia, de juiste zet voor uw bedrijf.

Systeembeheer

In de huidige, sterk concurrerende, zakelijke wereld is het noodzakelijk dat uw ICT infrastructuur altijd draaiende moet zijn. Ongeacht de grootte van uw ICT infrastructuur. Op het moment dat er iets mis is, moet u over de juiste ondersteuning beschikken, die na het vaststellen van de problemen, deze op een effectieve manier kunnen oplossen. Viningmedia biedt deze ondersteuning en zorgt er niet alleen voor dat uw digitale omgeving up & running blijft, maar zorgt ook voor volledige optimalisatie van uw systeem. Wanneer u voor ons kiest, bent u er van verzekerd er meer uit te halen, elke keer!

Wat maakt Viningmedia bijzonder?
Wij luisteren naar uw wensen en zorgen altijd voor een kosten-effectieve oplossing voor al uw systeembeheer behoeften. Naast onze klantvriendelijke dienstverlening zorgen wij ervoor verdere kosten te drukken, door optimaal gebruik van online support. Al deze diensten worden uitgevoerd door professionele experts binnen de IT, waardoor wij u kunnen helpen bij al uw huidige en toekomstige problemen, ongeacht de grootte van het probleem, of u particulier of eigenaar bent van een klein tot middelgroot bedrijf.

Neem contact met ons op en ervaar het verschil!

Hulp nodig?

Bel: 0164-79 45 45

Klanten Ervaringen

De heren van Viningmedia ICT weten waar ze over praten. Onze e-mail Oplossing is uitermate snel en vakkundig geimplemteerd. De storing op een werkplek is direct remote binnen 1 uur opgelost.

SUPER Service. Kortom, Viningmedia ICT doen wat ze zeggen. Een aanrader dus!

– Roland Streel

Zeer tevreden!

– M.C. Friskes

Zijn snel ter plaatse wanneer ze nodig zijn om problemen met onze pc’s op te lossen. In alle rust wordt alles weer op het goede spoor gezet. Er wordt ook duidelijk aangeven wat er fout zat. Hebben ook vele goede adviezen gegeven.

– J. de Laat

Wij zijn een zeer tevreden klant en vinden de geleverde service perfect.

– Marianne Witte

 

Hulpvaardig, servicegericht en klantvriendelijk.

– Riet Bovee

Locaties

Voor systeembeheer en reparatie’s zijn wij in de volgende gebieden actief:

Bergen op zoom, Halsteren, Lepelstraat, Steenbergen, Roosendaal, Etten-Leur, Hoogerheide, Woensdrecht en Tholen. 

 

Data Herstel

Helaas zijn digitale gegevens van nature zeer gevoelig voor beschadiging. Bovendien, als gevolg van concurrentie, zijn ook de data-opslag-apparaten niet erg betrouwbaar. Fabrikanten van harde schijven vechten voor lage kosten om zo te winnen van de concurrentie.

Systeembeheer

Wij luisteren naar uw wensen en zorgen altijd voor een kosten-effectieve oplossing voor al uw ICT behoeften. Naast onze klantvriendelijke dienstverlening zorgen wij ervoor verdere kosten te drukken, door optimaal gebruik van online support.

ICT zonder zorgen
Geniet van het zaken doen zonder zorgen. Viningmedia
zal voor u klaar staan.

Diensten

  • Systeembeheer
  • Reparatie
  • Data Herstel
  • Hosting
  • Webdiensten
  • Online Backup

Algemene Voorwaarden

  • Algemene Voorwaarden

Contact

  • Viningmedia
  • info@viningmedia.nl
  • 0164-794545

Systeembeheer, Webdesign, Computer reparatie, Hosting, Zoekmachine optimalisatie, West-Brabant, partculier, mkb, Data herstel, Tholen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Halsteren

© Copyright Viningmedia, 2018