Webdesign:
Wij vertalen uw ideeën naar het web.

Webdiensten

Op zoek naar een website, webshop of andere webdiensten?
Viningmedia onderscheidt zich van andere webdesigners d.m.v. onze zorgvuldigheid en persoonlijke aanpak. Afgezien van de in-house ontwerpers, werken we internationaal samen met enkele van de beste web-ontwerpers en programmeurs.

Dus ongeacht of u onze design diensten nodig heeft voor een nieuw webdesign, blog templates, het vernieuwen van bestaande templates, het programmeren van uw website, het erachter zetten van een cms. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Tevens voor print artikelen, zoals het ontwerpen van flyers, folders, huisstijlen en logo’s kunt u bij ons terecht.

Wij zorgen ervoor dat het design perfect aansluit op uw persoonlijke wensen.

U kunt ons benaderen voor een complete website, web templates, het overzetten van uw bestaande website naar een cms, flash websites en blog templates.

Wij zorgen ervoor dat al onze ontwerpen aansluiten op de gebruikersinteractie en daardoor de algehele ervaring van klanten met uw bedrijf positief vergroot. Neem contact met ons op voor een gratis offerte!

Hulp nodig?

Bel: 0164-79 45 45

Klanten Ervaringen

De heren van Viningmedia ICT weten waar ze over praten. Onze e-mail Oplossing is uitermate snel en vakkundig geimplemteerd. De storing op een werkplek is direct remote binnen 1 uur opgelost.

SUPER Service. Kortom, Viningmedia ICT doen wat ze zeggen. Een aanrader dus!

– Roland Streel

Zeer tevreden!

– M.C. Friskes

Zijn snel ter plaatse wanneer ze nodig zijn om problemen met onze pc’s op te lossen. In alle rust wordt alles weer op het goede spoor gezet. Er wordt ook duidelijk aangeven wat er fout zat. Hebben ook vele goede adviezen gegeven.

– J. de Laat

Wij zijn een zeer tevreden klant en vinden de geleverde service perfect.

– Marianne Witte

 

Hulpvaardig, servicegericht en klantvriendelijk.

– Riet Bovee

Locaties

Voor systeembeheer en reparatie’s zijn wij in de volgende gebieden actief:

Bergen op zoom, Halsteren, Lepelstraat, Steenbergen, Roosendaal, Etten-Leur, Hoogerheide, Woensdrecht en Tholen. 

 

Data Herstel

Helaas zijn digitale gegevens van nature zeer gevoelig voor beschadiging. Bovendien, als gevolg van concurrentie, zijn ook de data-opslag-apparaten niet erg betrouwbaar. Fabrikanten van harde schijven vechten voor lage kosten om zo te winnen van de concurrentie.

Systeembeheer

Wij luisteren naar uw wensen en zorgen altijd voor een kosten-effectieve oplossing voor al uw ICT behoeften. Naast onze klantvriendelijke dienstverlening zorgen wij ervoor verdere kosten te drukken, door optimaal gebruik van online support.

ICT zonder zorgen
Geniet van het zaken doen zonder zorgen. Viningmedia
zal voor u klaar staan.

Diensten

  • Systeembeheer
  • Reparatie
  • Data Herstel
  • Hosting
  • Webdiensten
  • Online Backup

Algemene Voorwaarden

  • Algemene Voorwaarden

Contact

  • Viningmedia
  • info@viningmedia.nl
  • 0164-794545

Cms, logo, flash, template, webshop, Systeembeheer, Webdesign, Computer reparatie, Hosting, Zoekmachine optimalisatie, partculier, mkb, Data recovery.

© Copyright Viningmedia, 2018